Velg Herstel Assen

Autodetailing
Velgreparaties
Interieur reparaties

Maak nu een afspraak

Over ons

Welkom bij Velg Herstel Assen

Velg Herstel Assen, het bedrijf van Eddy Hindriks uit Assen, is sinds 1 juli 2020 een nauwe samenwerking aangegaan met Jaap Dik Auto’s, eveneens uit Assen. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een VOF en betekende ook meteen een nieuw eigen pand voor het autopoetsbedrijf.

In onze mooie en ruime werkplaats kunt u, zowel particulier als zakelijk, terecht voor alles op het gebied van velgherstel en autodetailing. Door onze jarenlange ervaring in poetswerk te combineren met onze vele professionele nevendiensten, krijgen wij ieder voertuig weer in topstaat.

40 Jaar ervaring in Autodetailing

Eddy Hindriks heeft 40 jaar ervaring in Autodetailing. Deze uitgebreide ervaring gecombineerd met nieuwe ontwikkelingen en professionele medewerkers zorgt voor een all-round Autodetailing bedrijf. Naast het poetsen van zowel de binnen- als de buitenkant van de auto, kunt u voor een scala aan extra diensten bij ons terecht. Onze allround medewerkers hebben vele specialisaties. Detailleren, spotrepair, steenslag reparatie, uitdeuken zonder spuiten, ruiten tinten, reparaties van de bekleding, zowel leer als stof, velgenreparatie en natuurlijk de geurverwijdering van zowel nicotine als hondenluchtjes.

Tot ziens bij Velg Herstel Assen!

Professionele detailing voor alles wat rolt. Dus auto, motor, camper en caravan!

40 jaar poetservaring in Assen!

Detailleren, spotrepair, steenslag reparatie, uitdeuken zonder spuiten, ruiten tinten, reparaties

Velgreparatie, Velgen CNC afdraaien, Velgen stralen